~ This is my quest, to follow that star. No matter how hopeless,
no matter how far. ~ (lyrics Roberta Flack)

Al sinds mijn jonge jaren heb ik het idee dat we allemaal dezelfde ingrediënten hebben, in een iets andere samenstelling. Dat maakt ons gelijk en uniek.

Astrologie bevestigt dat voor mij: in elke horoscoop staan dezelfde planeten en toch werken ze bij iedereen anders uit. Het zegt wat over ons kosmisch DNA.

Het duiden van de horoscoop geeft inzicht in onszelf en in de ander, in onze processen en in onze levenslijnen. Het is fantastisch om te kunnen werken met

kennis die al eeuwenlang wordt doorgegeven en toch steeds nog wordt verfijnd. Met dank aan toegewijde docenten en bevlogen astrologen waar ik mijn licht op mocht steken, waaronder Karen Hamaker-Zondag. Greet Dol, Carla Kerklaan en Adrie van de Ven.

En de boeken van Linda Goodman en Susan White waar ik als twintig jarige gretig in las en proefde hoe je met liefde en vrij van oordeel kunt kijken naar mensen in het licht en de schaduw van de sterrenbeelden.

Astrologie is zoveel omvattend dat ik me eindeloos kan blijven verdiepen. En ik vind het interessant om te sparren over waar de lotsbestemming de vrije wil kruist en vice versa. Het een geeft richting, het ander geeft ruimte.